Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

De top 5 van bedrijven om voor te werken in de VSElk jaar brengt Forbes een lijst uit van de beste bedrijven om voor te werken in de Verenigde Staten. Deze lijst wordt samengesteld na een enquête onder duizenden werknemers van bedrijven uit het hele land. Naar de resultaten wordt altijd reikhalzend uitgekeken, omdat ze waardevol inzicht geven in welke bedrijven hun werknemers de beste kansen en voordelen bieden. Hier zijn de top 5 bedrijven uit de lijst van dit jaar.

1.

Amazon - Amazon staat nu al twee jaar op rij bovenaan deze lijst. Ze zijn een bedrijf dat voortdurend innoveert en uitbreidt, wat hun werknemers volop groeikansen biedt. Bovendien bieden ze een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket dat alles omvat van ziektekostenverzekering tot betaald verlof.

Amazon staat er ook om bekend een ondersteunende en inclusieve werkplek te zijn. 2. Google - Google is een ander bedrijf dat altijd voorop loopt met innovatie.

Ze bieden hun werknemers concurrerende salarissen en voordelen, evenals mogelijkheden om aan baanbrekende projecten te werken. Google staat er ook om bekend een leuke en ontspannen werkcultuur te hebben 3. Facebook - Facebook is sinds de oprichting in 2004 consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen om te werken. Werknemers genieten van concurrerende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals tal van extraatjes, zoals gratis eten en pendeldienst van en naar het werk. De inzet van Facebook voor diversiteit en inclusie maakt het voor veel mensen een aantrekkelijke werkplek 4. Apple - Apple is een ander bedrijf dat concurrerende salarissen en voordelen biedt, samen met mogelijkheden om aan baanbrekende projecten te werken. Apple staat bekend als een geweldige werkplek als je op zoek bent naar een creatieve en collaboratieve omgeving 5. Salesforce - Salesforce rondt dit jaar de top 5 lijst af. Zij zijn een bedrijf dat zich toelegt op teruggeven, zowel door hun filantropische inspanningen als door hun werknemers ruimschoots de gelegenheid te bieden vrijwilligerswerk te doen. Bovendien bieden ze flexibele werktijden en een royaal ouderschapsverlofbeleid

Conclusie


Als je op zoek bent naar een geweldige plek om te werken, kun je met geen van deze bedrijven de fout in gaan. Ze bieden allemaal concurrerende salarissen en voordelen, samen met veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Dus waarom begin je vandaag niet met het zoeken naar een baan? Misschien kom je wel terecht bij een van deze top 5 bedrijven!

Huddle

Gripzakjes

Sweet 16 cadeau

77online

Stickvervellen

bouwdrogers kopen

Link toevoegen

Link toevoegen